Az ARGENTO Kft. 1996-os alapítása óta, több mint 28 év külkereskedelmi tapasztalat birtokában, rozsdamentes és szénacél csövek és csőkészítmények elismert projekt-beszállítójaként van jelen a piacon.

A magyar családi vállalkozás agilis csapata arra specializálódott, hogy a legkülönfélébb ipari beruházások acélanyag szükségletét a vevői elvárásoknak és a mai digitális kor követelményeinek megfelelő magas szinten szolgálja ki. Hazai gyártóbázis hiányában, mind a szigetelt vezeték acélcsövek, mind a technológiai szerelések csővezetéki elemei, valamint az üvegszál erősítésű epoxy csőrendszer anyagai szinte kizárólag importból kerülnek beszerzésre egyedi megrendelések formájában.

Szlogenünk, „TUBULAR CONNECTIONS” küldetésünket közvetíti: mély termék- és szabvány ismeretünkre támaszkodva hatékony kapocsként kívánunk közreműködni a gyártók, kereskedők és végfelhasználók között a csővezetéki anyagok szállításában. Ezt a célt erősíti saját varratnélküli szénacél raktárkészletünk, melyet az import beszerzések kiegészítéseképpen használunk a gyors és versenyképes kiszolgálás érdekében. Tevékenységünket 2001 óta az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer keretében végezzük, melyet az ÉMI-TÜV Süd Kft. tanúsított. A megrendeléseket az Argento Kft. „Általános Szállítási Feltételek” (ÁSZF) szabályozása szerint végezzük.