Üdvözöljük honlapunkon!Az ARGENTO Kereskedelmi Kft-t 1996-ban azzal a céllal alapítottuk, hogy acélcső- és csőkészítmény kereskedőként egy sajátos piac igényeit hatékonyan és magas színvonalon elégítsük ki. Cégünk fő tevékenységét a különböző ipari beruházásokhoz szükséges acéltermékek szállítása képezi. Ezen belül is elsősorban a nagy és középnyomású csővezetékek építéséhez használt szigetelt vezetékcsövek, illetve a technológiai szerelésekhez használt szénacél, ötvözött szénacél és rozsdamentes acélok importjával foglalkozunk - egyedi projekt szállítások keretében.
Partnereink döntően a magyar szénhidrogén ipar, a vegyipar valamint az energetika területén működő beruházók, fővállalkozók és kivitelező cégek, akikkel hosszú távon, de állandó megmérettetés közepette dolgozunk együtt.
Az ARGENTO Kft. folyamatosan keresi az igényeknek megfelelő legkedvezőbb beszerzési forrásokat - külföldi gyártóműveket és raktározó cégeket - melyek a szakértelmet üzleti tisztességgel és rugalmassággal ötvözik. A vevők és gyártók ill. raktározók közötti közvetlen kapocsként, a beszállítóinkkal kialakított jó üzleti és személyes kapcsolatainkon keresztül váltunk elismert importőrökké a magyar acélkereskedelmi piacon.
Tevékenységünket 2001 óta az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer keretében végezzük, az ÉMI-TÜV Bayern Kft. által hitelesített tanúsítvány mellett. Termékeinket kizárólagosan jó hírnevű cégektől szerezzük be, szigorúan a szabványi előírásoknak megfelelő gyártóművi műbizonylatokkal ellátva.
Az ARGENTO Kft. 2006-ban ünnepelte 10 éves születésnapját, mely alkalomból a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási rendszerrel ajándékozta meg magát - reméljük mind partnereink, mind munkatársaink örömére.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal Önök is elégedettek lesznek!